Слънцезащита

Слънцезащитата е изключително важен момент при проектирането на сгради по индивидуални дизайнерски решения. Водещ е стремежът на човека да регулира притока на светлина според нуждите си. Един от най-важните аспекти в съвременното строителство е защитата от прекомерно затопляне на сградите през летния сезон.

В същото време естествената светлина и нейният контролиран достъп, осигуряват много важният комфорт на обитателите и дават значителен принос в енергийноефективната експлоатация на сградите.

REYNAERS предлага системи за външни хоризонтални слънцезащити и жалузийни козирки, позволяващи лесно управление на достъпа на светлина, висока степен на стабилност и максимално засенчване. Също така има вариант за плъзгащи се слънцезащитни капаци и опция за автоматично управление.

ETEM има възможност за монтаж и върху остъклени покривни площи. Освен функцията на слънцезащитни елементи, полагайки върху тяхната площ фотоволтаични панели добавяме и производството на “чиста” енергия. Профили със специален дизайн поддържат ламелите в различни позиции и дават възможност за монтаж пред окачена фасада. 

ALUMIL предлага дизайн съобразен с последните тенденции в архитектурата и строителството с индивидуални решения. Има възможност за  стандартно позициониране наклона на профилите, за конструиране на подвижни профили, както и разнообразие от профили с различни съпротивителни моменти

SCHUCO предлага богата продуктова гама от ламели до текстилни щори, с ръчно или електрозадвижване. Слънцезащитните продукти SCHÜCO са от ново поколение ултрамодерни системи за управление на сгради. Ламелите могат да бъдат неподвижни или регулируеми, като и в двата случая осигуряват цялостна и качествена слънцезащита. Слънцезащитните компоненти от алуминий или стъкло позволява качествено и стилно вграждане по отношение на функционален и икономичен дизайн. Предлагат се и вградени текстилни щори, които дават възможност за индивидуални системни решения.

© 2015, Всички права запазени! Web Design & SEO by Zashev Design