Стъклопакети

Създаването на стъклопакети, изработени от две, три и дори четири стъкла с различна дебелина е породено от нуждата за повишаване на шумо и топлоизолацията, чрез която да намалим разходите за отопление. За да създадем комфорт и изолираме студа използваме стъклопакети, като затваряме херметично въздуха (или пълним с газ) между стъклата посредством две бариери на битумна и силиконова основа.

По-голяма площ от дограмата се заема от стъклопакета, което го прави от голямо значение и много важен параметър.За да подобрим термоизолацията се увеличава разстоянието между стъклата, а за да подобрим звукоизолацията увеличаваме дебелината на стъклото. Добавянето на трето стъкло в стъклопакета при дебелина над 28мм, подобрява както звуко, така и термоизолацията.

Добрите консумативи, като херметизатор за периферията на стъклопакета, различните по вид молекулярни изсушители, вложени в дистанционера, както и самият дистанционер, са все материали с различни качества, които в комбинация с технологията и технологичната дисциплина на изпълнение на стъклопакетите обуславят в голяма степен надеждността и дълготрайността му.
 

 

© 2015, Всички права запазени! Web Design & SEO by Zashev Design