Стенни Облицовки

Композитен материал /ETALBOND, ALUCOBOND, ALPOLIC, J BOND /е технологична разработка, чиито уникални характеристики дават възможност за модерни новаторски архитектурни решения. Той е алуминиев композитен сандвич – панел, състоящ се от нетоксична полиетиленова сърцевина, слепена между два алуминиеви листа. 
Външният лист е боядисан с издръжливо цветно покритие, предпазено по време на производството, транспорта и монтажа от защитна полиетиленова лепенка. Високото качество на покритието осигурява на материала издръжливост на външни влияния като киселинни дъждове, промишлено замърсяване, ултравиолетови лъчи, корозия и т.н. Предимствата на композитният материал са много и намира приложение, както за интериорни, така и за екстериорни пространства; твърд, лек и дълготраен материал; лесен за обработка и монтаж; има добри изолационни възможности; цветовата гама е доста широка и се съчетава добре със стъкло.

TRESPA панелите са HPL декоративни панели за екстериорно приложение и се предлагат се в богата цветова гама . Предимствата на този вид облицовка са по-дълъг живот, бърз и лесен монтаж, лесна поддръжка и добри топлоизолационни характеристики на сградата.

Клинкерните  плочи AGROB BUCHTAL са произведени в Германия по високи стандарти и иновативни технологии, клинкерните плочи Agrob Buchtal са изключително устойчиви на всякакви атмосферни влияния и гарантирано запазват здравината си през всички сезони.

Керамичнита облицовка CREATON се осъществява от плочи с определени размери и богата цветова гама с различно покритие, които се окачват посредством клипси или чрез лепене към носеща алуминиева конструкция.

Фиброциментови плоскости CEMBRIT при спазване на технологичните изисквания по отношение на монтажа върху алуминиева подконструкция, тази система дава отлични резултати по отношение на дълготрайността и надеждността на окачената вентилируема фасада.

Фиброциментови плоскости ETERNIT се използват както за фасади, така и за интериори.

© 2015, Всички права запазени! Web Design & SEO by Zashev Design