Стенни Облицовки

Алуминиеви композитни панели /ALUCOBOND, ALPOLIC, ETALBOND, J-Bond/

АКП е вид сандвич-панел, състоящ се от нетоксична полиетиленова сърцевина, слепена между два алуминиеви листа. Неговите уникални характеристики дават възможност за модерни новаторски архитектурни решения.
Външният лист е боядисан с издръжливо цветно PVDF покритие, предпазено по време на производството, транспорта и монтажа от защитна полиетиленова лепенка. Високото качество на покритието осигурява на материала издръжливост на външни влияния като киселинни дъждове, промишлено замърсяване, ултравиолетови лъчи, корозия и т.н. Предимствата на композитният материал са много и намира приложение, както за интериорни, така и за екстериорни пространства; твърд, лек и дълготраен материал; лесен за обработка и монтаж; има добри изолационни възможности; цветовата гама е доста широка и се съчетава добре със стъкло.

Референции: обект 1; обект 2; обект 3.

HPL панели

HPL панелите (TRESPA, FUNDERMAX, RESOPAL) се произвеждат от смола и фибри под високо налягане и температура, като крайният резултат е тънък, но изключително здрав материал подходящ за декорация на външни и вътрешни стени. HPL декоративнитe панели за екстериорно приложение се предлагат в богата цветова гама, с дървесен фладер или наподобяващи различни видове метали - мед, кортен стомана, инокс, алуминий; и камък. Предимствата на този вид облицовка са по-дълъг живот, бърз и лесен монтаж, лесна поддръжка и добри топлоизолационни характеристики на сградата.

Референции: обект 1; обект 2; обект 3.

Клинкерните  плочи

AGROB BUCHTAL са произведени в Германия по високи стандарти и иновативни технологии, клинкерните плочи Agrob Buchtal са изключително устойчиви на всякакви атмосферни влияния и гарантирано запазват здравината си през всички сезони.

Референции: обект 1; обект 2; обект 3.

Керамичнита облицовка 

CREATON се осъществява от плочи с определени размери и богата цветова гама с различно покритие, които се окачват посредством клипси или чрез лепене към носеща алуминиева конструкция.

Референции: обект 1; обект 2; обект 3.

Фиброциментови плоскости 

Референции: обект 1; обект 2; обект 3.

Фиброциментови плоскости ETERNIT се използват както за фасади, така и за интериори.

© 2015, Всички права запазени! Web Design & SEO by Zashev Design